Almanya, Yunanistan ve Kosova'dan taziye mesajı

/ Kaynak: İHA
Almanya, Yunanistan ve Kosova'dan taziye mesajı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Merkel ve Yunanistan Cumhurbaşkanı Pavlopulos ile birer telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Angela Merkel ve Prokopis Pavlopulos, Erdoğan'la yaptıkları görüşmede, Ankara'daki terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirterek, hayatlarını kaybedenler için taziye dileklerini ilettiler. Merkel ve Pavlopulos'un, yaşanan acıyı paylaştıklarını ve Türkiye'nin yanında yer aldıklarını belirttikleri öğrenildi.
Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga'nın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir taziye telgrafı gönderdiği kaydedildi. Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de, bugün  yaşanan terör saldırısı akabinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak taziyelerini iletmişlerdi.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...