Bombacıları ihbar edene 50 milyon dolar ödül

Düzenleyen:
Bombacıları ihbar edene 50 milyon dolar ödül

DÜNYA Haberleri

Rusya, suçluların yakalanmasını sağlayacak düzeyde bilgi verenlere 50 milyon dolar ödül vadetti.

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), yolcu uçağına bomba yerleştirerek 224 kişinin ölümüne neden olan kişilerin bulunmasına yardım edenlere 50 milyon dolar ödül verileceğini açıkladı. FSB'den yapılan açıklamada, "Suçluların yakalanmasını sağlayacak düzeyde bilgi verenlere, 50 milyon dolar ödenecektir" ifadesi kullanıldı.
Rusya İçişleri Bakanı Vladimir Kolokoltsev de kalabalık merkezlerde güvenlik önlemlerini artırdıklarını söyledi.  Kolokoltsev, FSB ile yakın işbirliği içinde olası terör saldırılarının önlenmesi ve halkın güvenliğinin sağlanması için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirtti.
FSB Başkanı Aleksandır Bortnikov, 224 kişiyi taşıyan Rus yolcu uçağının, yerleştirilen bir bombanın patlaması sonucu düştüğünü açıklamıştı. 
Şarm eş-Şeyh-St. Petersburg seferini yapan 9268 sefer sayılı uçak 31 Ekim'de, havalandıktan kısa süre sonra 17'si çocuk 217 yolcu ve 7 kişilik mürettebatıyla Mısır'ın Sina Yarımadası'nın kuzeyinde düşmüştü. (AA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...