HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ruslar Suriye'de sivillere saldırdı: 11 ölü

Düzenleyen:
Ruslar Suriye'de sivillere saldırdı: 11 ölü
Rusya, Haber

DÜNYA Haberleri

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının ülkenin kuzeybatısında yer alan İdlib vilayetinde muhaliflerin denetimindeki beldelerdeki sivil yerleşim yerine saldırması sonucu 11 kişinin öldüğü bildirildi.

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının ülkenin kuzeybatısında yer alan İdlib vilayetinde muhaliflerin denetimindeki ilçe ve beldelerdeki sivil yerleşim yerine saldırması sonucu 11 kişinin öldüğü bildirildi.

AA muhabirinin İdlib'teki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus ordusuna ait savaş uçaklarının İdlib'in güneyindeki Maaret el-Numan ilçesi ile kentin kuzeydoğusundaki Binniş beldesine saldırması sonucu aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 11 sivil yaşamını yitirdi, onlarca kişi de yaralandı.

Rus Hava Kuvvetleri'nin saldırılarında yaralananların sahra hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındığını kaydeden yetkililer, Rus uçaklarının saldırılarında bazı yerleşim yerlerinde ve çok sayıda araçta maddi hasarın meydana geldiğini aktardı.

Yetkliler, Rus uçaklarının Maaret el-Numan'da buğday depolarını da vurduğunu ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...