Putin'in ilginç çıkışına Trump'tan cevap!

Düzenleyen:
Putin'in ilginç çıkışına Trump'tan cevap!

DÜNYA Haberleri

Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kendisi için dile getirdiği iltifat dolu sözlerden onur duyduğunu açıkladı.

Ohio eyaletindeki seçim mitingi sırasında Rus lider Putin'in iltifatlarına aynı şekilde yanıt veren Trump, "Hem ülkesinde hem de yurtdışında saygı gören birinden iltifat almak, her zaman için büyük onurdur" ifadelerini kullandı.

 Moskova ile Washington'ın işbirliği yapması gerektiği düşüncesini de yineleyen Trump, şunları söyledi: "Ben her zaman Rusya ile ABD'nin terörizmle mücadele etmek ve dünyayı yeniden şekillendirmek için işbirliği yapması gerektiğini hissetmişimdir.  Ticari işbirliğinden ve karşılıklı saygının getireceği diğer yararlardan bahsetmeme gerek dahi yok."  
 
Rusya Devlet Başkanı Putin, dün düzenlediği yılsonu basın toplantısında, Trump hakkında övgü dolu sözler sarf etmişti. "Donald Trump, hiç kuşkusuz çok parlak ve becerikli biri" diyen Putin, "Onun kabiliyetini değerlendirmek bizim işimiz değil buna ABD seçmenleri karar verir. Ama Trump başkanlık yarışının mutlak lideri. Rusya ile ilişkileri yeni bir seviyeye taşımak ve derinleştirmek istediğini söyledi. Bunu memnuniyetle karşılıyoruz" diye konuşmuştu.
 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...