HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'İsrail'in Filistinlilere uyguladığı vahşete sessiz kalmak mümkün değil'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'İsrail'in Filistinlilere uyguladığı vahşete sessiz kalmak mümkün değil'
İsrail, Haber

DÜNYA Haberleri  / AA

Arap Parlamentosu Başkanı el-Cerevan, İsrail güçlerinin Filistinlilere uyguladığı "vahşete" sessiz kalmanın mümkün olmadığını söyledi.

Arap Parlamentosu Başkanı Ahmed bin Muhammed el-Cerevan, İsrail güçlerinin Filistinlilere uyguladığı "vahşete" sessiz kalmanın mümkün olmadığını söyledi.

"İnsanların asılsız şüphelerle sokaklarda ateş yağmuruna tutulması ve sonra ölüme terk edilmesini" kınayan Cerevan,"İsrail'in ifadelerini doğru kabul etsek bile bu bir suç eylemidir" dedi.

Cerevan, insan hakları kurumları ve uluslararası toplumu İsrail'in yargısız infazlarını kınamaya çağıran Cerevan, bu suçların görmezden gelinmesinin bölge barışına katkı sağlamayacağını dile getirdi.

İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları ve Yahudi yerleşimcilerin polis korumasında Mescid-i Aksa'ya girme ısrarı nedeniyle ekim ayıdan bu yana bölgede gerginlik giderek artarken, Batı Şeria ve Kudüs'ten gün aşırı "İsraillilere bıçaklı veya araçla saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla vurulan Filistinlilerin ölüm haberleri geliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...