Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis Türkiye'ye gelecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis Türkiye'ye gelecek

DÜNYA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine gerçekleşecek ziyarette, Erdoğan ve Iohannis, iki ülke arasındaki ilişkilerle bölgesel ve uluslararası meseleleri ele alarak görüş alışverişinde bulunacak.

Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye gelecek.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Iohannis'in üç günlük resmi ziyaret için bugün Türkiye'ye geleceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine gerçekleştirilecek ziyaret kapsamında Erdoğan ve Iohannis'in Ankara'da bir araya geleceği bildirildi. Erdoğan ve Iohannis'in yarın gerçekleştirecekleri görüşmenin iki ülke arasındaki mevcut dostluk ve işbirliğinin teyidi için önemli bir fırsat teşkil edeceği kaydedildi.

Türkiye-Romanya arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra, bölgesel ve uluslararası meselelerin de ele alınacağı görüşmede somut işbirliği alanlarında görüş alışverişinde bulunulacağı ifade edildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...