Brüksel'i kana bulayan üçüncü terörist yakalandı

Düzenleyen:
Brüksel'i kana bulayan üçüncü terörist yakalandı

DÜNYA Haberleri

Brüksel’de dün sabah gerçekleşen terör saldırısının şüphelisi Najim Laachraoui’nin Brüksel’de yakalandığı ileri sürüldü.

Brüksel’de dün 34 kişinin ölümü ve 250 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısının üçüncü şüphelisi 25 yaşındaki Najim Laachraoui’nin Anderlect kentinde yakalandığı iddia edildi. 

"DÜN HAVALİMANINDA GÖRÜLDÜ" İDDİASI 

Belçika polisi dün havalimanında İbrahim ve Halil El Bakraoui kardeşlerle birlikte kameralara yakalanan üçüncü şüphelinin Najim Laachraoui olduğunden şüphe ediyordu. 

Bu kişinin Paris saldırılarında kullanılan bombaları imal ettiği sanılan Belçika vatandaşı Najim Laachraoui olduğu tahmin ediliyordu. 

Najim Laachraoui'nin dün Brüksel'de yeniden ortaya çıktığı ve hem havalimanındaki hem de metro istasyonundaki saldırıları organize ettiği kaydediliyor. 

Geçtiğimiz yıl gizlice Suriye'den Belçika'ya giren 24 yaşındaki IŞİD militanı Najim Laachraoui Avrupa'nın en çok aranan ismi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...