Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere'den Esed'e çağrı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İngiltere'den Esed'e çağrı

DÜNYA Haberleri  / AA

İngiltere, Esed rejim güçlerinin Şam'ın Doğu Guta ilçesine düzenlediği saldırının, ülkedeki kısmi ateşkese gölge düşürdüğünü bildirerek, Esed'i anlaşmaya saygı duymaya çağırdı.

İngiltere, Esed rejim güçlerinin Şam'ın Doğu Guta ilçesine düzenlediği saldırının, ülkedeki kısmi ateşkese gölge düşürdüğünü bildirerek, Beşşar Esed'i Suriye'deki çatışmaların sonlandırılması anlaşmasına saygı duymaya çağırdı.

İngiltere'nin Ortadoğu'dan Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Tobias Ellwood resmi Twitter hesabından, "Suriye'deki çatışmaların sonlandırılması anlaşmasına, Guta'da sivilleri hedef alan kabul edilemez hava saldırısı haberleri gölge düşürmüştür." ifadesini paylaştı.

İngiliz hükümetine bağlı "Birleşik Krallık DAEŞ'e karşı" birimi de Esed'i anlaşmaya saygı duymaya ve siviller ile muhalifleri hedef almaya son vermeye çağırdı.

Esed rejimi güçlerinin dün Şam'ın Doğu Guta ilçesindeki bir okul ve hastaneye düzenlediği hava saldırısında çoğu çocuk en az 20 kişi hayatını kaybetmiş, 30'dan fazla kişi yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...