Hollande 'Cumhurbaşkanıyla görüşmeyi arzuluyorum'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Hollande 'Cumhurbaşkanıyla görüşmeyi arzuluyorum'

DÜNYA Haberleri  / AA

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, "Lübnan'a yapacağım bir sonraki ziyarette seçilmiş cumhurbaşkanıyla da görüşmeyi arzuluyorum. Ama bunun cevabı bende değil, siz milletvekillerinin elinde" dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Orta Doğu turu kapsamında geldiği Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Parlamento binası önünde düzenlenen resmi karşılama töreninin ardından, Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri ile görüştü.

Görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Hollande, göreve geldikten sonra Lübnan'a ikinci ziyaretini gerçekleştirdiğini söyledi.

Hollande, "Lübnan'a yapacağım bir sonraki ziyarette seçilen cumhurbaşkanıyla da görüşmeye arzuluyorum. Ama bunun cevabı bende değil, siz milletvekillerinin elinde." diye konuştu.

Lübnan'da görev süresi Mayıs 2014'te biten Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman'ın yerine yeni cumhurbaşkanı, siyasi partiler arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle 2 yıldır seçilemiyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...