7 gündür haber alınamayan kadının akıbetinden endişe ediliyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
7 gündür haber alınamayan kadının akıbetinden endişe ediliyor

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

İngiltere’de yaşayan Esther Dingley (37) isimli maceraperest, Fransa’da Gascony’deki dağlık bölgede tek başına doğa yürüyüşü yapıyordu. Son görüldüğü bölgede helikopterler ve arama köpekleri ile yapılan aramalara rağmen genç kadına dair herhangi bir ize rastlanılmadı.

İngiltere’de yaşayan Esther Dingley (37) isimli maceraperest, Fransa’da Gascony’deki dağlık bölgede tek başına doğa yürüyüşü yapıyordu. Dingley, daha önce birlikte Avrupa turuna çıktığı arkadaşı Dan Colegate ile 22 Kasım’da WhatsApp üzerinden görüştü ve ona Pic de Sauvegarde dağında çektiği selfiesini gönderdi. Genç kadından o tarihten bu yana haber alınamadı. Son görüldüğü bölgede helikopterler ve arama köpekleri ile yapılan aramalara rağmen genç kadına dair herhangi bir ize rastlanılmadı. Geceleri kar yağan ve hava sıcaklığının eksi 2’ye kadar düştüğü bölgede genç kadının akıbetinden endişe ediliyor.

7 gündür haber alınamayan kadının akıbetinden endişe ediliyor

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...