Almanya'da kurt adam görüntülendi! Çıplak ve elinde mızrak var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Almanya'da kurt adam görüntülendi! Çıplak ve elinde mızrak var

DÜNYA Haberleri

Almanya'da dağlık alanda çıplak yaşayan gizemli bir adam gündeme oturdu. Alman basını tarafından ''Kurt adam'' olarak nitelenen kişi, bölgede gezi yapan turistler tarafından fotoğraflandı. Şahsın tek başına yaşadığı ifade edildi.

Almanya'nın ormanlarla kaplı Harz Dağlar'ında çıplak şekilde yaşayan bir adam bulundu. Adam, turistlerin hasar görmüş eski bir kalenin yanında elinde tahta bir mızrakla dolaşan 40'lı yaşlardaki çıplak adamın fotoğrafını çekmesiyle tanındı. Alman basını tarafından "kurt adam" olarak nitelenen bu kişinin 5 yıldır ormanda ve dağlık alanda tek başına yaşadığı düşünülüyor.

Bild gazetesi, görüntülerde adamın saç ve sakallarının uzadığını ve uzun süredir banyo yapmıyormuş gibi göründüğünü aktardı. Gizemli adamın fotoğrafını çeken dağcılardan Gina Weiss, Bild'e yaptığı açıklamada "Kum mağaralarına yaklaştığımızda kurt adamı gördük. Gözlerini dikip bize baktı ve hiçbir şey demedi. Tarih kitaplarındaki Taş Devri insanları gibi görünüyordu" dedi.

Bölgedeki itfaiye yetkilisi Alexander Beck, "Bu adam kesinlikle dışarıda nasıl yaşayacağını ve değişen hava şartlarına nasıl uyum sağlayacağını biliyor" diye konuştu. Yaklaşık üçte biri ormanlarla kaplı olan Almanya'da doğada tek başına yaşayan insanlarla ilgili efsaneler uzun yıllardır halk arasında yaygın.

Görgü tanıkları, 2015 yılından bu yana dağlık alanda birilerini gördüklerini, birilerinin ormanda yangın çıkardığını ve dağlık alanda barakalar gördüğünü iddia ediyor. Ancak bu iddialar şimdiye kadar hiç kanıtlanmamıştı. Adamın beş yıldır dağlık bölgede yaşadığı iddia ediliyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...