İşgalci İsrail, Batı Şeria'da 24 gazeteciyi gözaltına aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İşgalci İsrail, Batı Şeria'da 24 gazeteciyi gözaltına aldı

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

İşgalci İsrail güçleri 7 Ekim'deki Aksa Tufanı harekatından bu yana Batı Şeria'da toplamda 24 gazeteciyi gözaltına aldı.

Filistin Gazeteciler Sendikası, İsrail ordusunun bugün işgal altındaki Batı Şeria'da 3 gazeteciyi daha gözaltına aldığını ve 7 Ekim’den bu yana gözaltına alınan gazeteci sayısının 24'e çıktığını duyurdu.

Filistin Gazeteciler Sendikası, 7 Ekim'den bu yana işgal altındaki Batı Şeria’da gözaltına alınan gazetecilere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "İşgal güçleri bugün şafak vakti 3 gazeteciyi gözaltına aldı. 7 Ekim’den bu yana gözaltına alınan gazeteci sayısı 24'e çıktı.” ifadelerine yer verildi.

BATI ŞERİA’DA 7 EKİM’DEN BU YANA 2 BİN 215 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Filistin Esirler Cemiyetinden bugün yapılan açıklamada, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 65 Filistinlinin daha gözaltına alınmasının ardından 7 Ekim'den bu yana gözaltına alınanların sayısının 2 bin 215'e yükseldiği duyurulmuştu.

Açıklamada, gözaltına alınanlar arasında bir kadın ile gazetecilerin de bulunduğu aktarılmıştı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...