İzlanda radyosu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediği şarkıyı çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzlanda radyosu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediği şarkıyı çaldı

DÜNYA Haberleri  / İHA

İzlanda radyosunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediği “Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor” şarkısı çaldı, radyo programına denk gelen sosyal medya fenomeni o anları kayıt altına aldı.

Dünyayı gezen ve gezdiği içerikleri sosyal medya hesabından paylaşan sosyal medya fenomeni Gökhan Yıldırım İzlanda’da araç kullanırken bir radyo programına denk geldi. Duyduğu ses karşısında şaşırıp kalan Yıldırım radyonun sesini açtı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ŞARKISINI DUYDU

Radyoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seslendirdiği “Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor” şarkısını duyan Yıldırım şaşkınlıktan gülmeye başladı. Radyo programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seslendirdiği “Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor” şarkısı bir süre çaldı. Ardından program sunucusu, “Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleştirdiği bir mitingde halka bu şarkıyı seslendirmişti” ifadesini kullandı.

İzlanda radyosu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediği şarkıyı çaldı

Şarkıyı duyunca şoke olan Yıldırım, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...