Putin'e karşı çıktılar! 60 seçkin paraşütçü Ukrayna'da savaşmayı reddetti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Putin'e karşı çıktılar! 60 seçkin paraşütçü Ukrayna'da savaşmayı reddetti

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Rusya’nın Ukrayna’ya gönderdiği 60 seçkin paraşütçü isyan çıkararak savaşmayı reddetti. Emirlere uymayan askerler üslerine geri döndü.

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş 44 günü geride bıraktı. Rusya’nın tüm yaptırımlara rağmen sürdürdüğü savaşta çok sayıda çatışma ve ölüm gerçekleşti. Ukrayna ordusu ve saflarında savaşan milisler silah sıkıntısı yaşıyor. Rus ordusu ise yaşanan tedarik zincirleri sorunu nedeniyle ikmal alamayan askerlerin savaşma isteğini yitirmeye başladı.

Putin'e karşı çıktılar! 60 seçkin paraşütçü Ukrayna'da savaşmayı reddettiRusya’nın Ukrayna’ya gönderdiği 60 seçtik paraşütçü isyan çıkararak savaşmayı reddetti. Üslerine dönen askerler Rusya’da ‘korkak’ ilan edildi 

Tüm bunların yanı sıra Rus ordusu içinde Ukrayna’ya yönelik saldırıların yanlış olduğunu düşününen bazı rütbeliler Putin ve savunma kurmaylarının canını sıkıyor.

ASKERLER ‘KORKAK’ İLAN EDİLDİ

Rusya’nın Ukrayna’ya gönderdiği 60 seçkin paraşütçü isyan çıkararak savaşmak istemedi. Üslerine dönen askerler Rusya’da ‘korkak’ ilan edildi ve şimdi de hapis cezasıyla karşı karşıya kaldılar.



Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...