Son dakika...Dışişleri Bakanı Fidan, yarın Ankara'da İranlı mevkidaşı ile görüşecek

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika...Dışişleri Bakanı Fidan, yarın Ankara'da İranlı mevkidaşı ile görüşecek

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile yarın Ankara'da görüşecek. İkilinin ortak basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan yarın Ankara'da Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşecek. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada 'İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, 1 Kasım 2023 tarihinde ülkemizi ziyaret edecektir. Sayın Bakanımızın İranlı mevkidaşıyla, başta Filistin’deki gelişmeler olmak üzere gündemdeki bölgesel meseleleri ve ikili ilişkilerimizi ele alması öngörülmektedir.' ifadeleri kullanıldı. 

Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı ile 23 Ekim tarihinde Tahran’da düzenlenen Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği Platformu toplantısında yüz yüze görüşme gerçekleştirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...