İhlas Koleji okçulukta şampiyon

İhlas Koleji okçulukta şampiyon

EĞİTİM Haberleri

Okçuluğu teşvik eden ve gençleri sporla buluşturan İhlas Koleji, İstanbul Açık Hava İl Şampiyonası'nda ferdi ve takım olarak önemli dereceler elde etti.

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul Açık Hava Gençler İl Şampiyonası'nda İhlas Koleji öğrencilerinden milli okçu Mete Gazoz klasik yayda, Eren Erhan Bölükbaşı da makaralı yay dallarında şampiyon oldu. Kasımpaşa Okçuluk Vakfı Tesisleri'nde yapılan turnuvada sonra konuşan Gazoz, güzel bir turnuva geçirdiğini kendisi ve okulu adına şampiyonluğa ulaştığı için mutlu olduğunu söyledi. Ödül töreninden sonra düşüncelerini paylaşan Bölükbaşı da, okulunun okçuluğa verdiği destekten dolayı teşekkür etti. nbsp;Turnuvaya klasik yay erkekler ve klasik yay bayanlar kategorisinde katılan İhlas Koleji Okçuluk Kulübü, klasik yay erkeklerde İstanbul 3'üncüsü oldu. nbsp;Furkan Güneş, Burak Hamzaoğlu ve Ümit Sefa Aktaş'tan oluşan Klasik Yay Erkek Takımı toplam atış puanları sonucunda bu başarıyı elde etti. Antrenörü Sadık Özaydın ise, kendileri açısından güzel bir turnuva geçirdiklerini söyleldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...