ÖSYM duyurdu: YÖKDİL sonuçları açıklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
ÖSYM duyurdu: YÖKDİL sonuçları açıklandı

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 YÖKDİL sonuçları için bekleyiş sona erdi. YÖKDİL sonuçları açıklandı. 25 Şubat tarihinde uygulanan sınava katılım sağlayan adaylar, ÖSYM'nin sonuç sorgulama adresi üzerinden sonuçlarına ulaşabilecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 25 Şubat'ta uygulanan 2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2024-YÖKDİL/1) sonuçları açıklandı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.

Öte yandan 2024-YÖKDİL/1 Sınavı'nın cevap kâğıtları ve aday cevapları da erişime açıldı. ÖSYM'den yapılan açıklamada, "25 Şubat 2024 tarihinde uygulanan 2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2024-YÖKDİL/1) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunmasıyla elde edilen cevapları ile soruların doğru cevapları, ÖSYM’nin 'ais.osym.gov.tr' adresinden 12 Mart 2024 tarihinde saat 11.15'ten itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

 

 

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...