5 TL'lik şarjla 150 kilometre yol gidiyor

5 TL'lik şarjla 150 kilometre yol gidiyor

Ekonomi Haberleri

Elektrik motorlu bir araç olarak tasarlanmış, şehirli, yüzde 100 elektrikli otomobil Renault Zoe, bu hafta Türkiye'de satışa sunuluyor.

Tasarımda "yeni marka kimliği" olan Zoe, maksimum 210 km menzile sahip... Aynı zamanda Zoe, "Range Optimizer" (Menzil İyileştirme) sistemi ile donatılmış ilk araç. Zoe, hava ve sürüş şartlarına bağlı olarak günlük kullanımda 100 km-150 km arasında yol kat edebiliyor. 30 dakika ile dokuz saat arasında tamamen şarj edilebiliyor. Ayrıca bunun için tek tip bağlantı kullanan ilk elektrik motorlu araç... ZOE, 43 kW'de pilinin maksimum kapasitesinin yüzde 80'inin 30 dakikada şarj edebiliyor. 5 TL'lik şarjla 150 kilometreye yol yapıyor. Zoe; dokunmatik ekranlı, internet bağlantılı entegre navigasyon multimedya tableti olan Renault R-Link ile donatılmış ilk elektrik motorlu otomobil olma özelliğini de taşıyor. Renault Zoe, Türkiye'de 24 Eylül'den itibaren anahtar teslim 66.500 TL'den başlayan fiyatlarla (pil kira bedeli hariç) satışa sunuluyor. ZOE'nin pil kira fiyatları da aylık 59 avrodan başlıyor.


BURCU ÇETİNKAYA'NIN OTOMOBİL SAYFASI

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...