29 Ağustos Dolar/TL ne kadar oldu | Dolar-Euro fiyatları kaç TL

Düzenleyen:
29 Ağustos Dolar/TL ne kadar oldu | Dolar-Euro fiyatları kaç TL

EKONOMİ Haberleri

Uzun tatil sonrası spekülatif bir şekilde dalgalandırmalarını sürdüren Dolar/TL, bu sabah güne nasıl başladı? ABD'de büyüme verisi takip edilecek. İşte 29 Ağustos dolar/euro fiyatları ile ilgili aradıklarınız...

TCMB ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti yüzde 19,25 oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AVM’ler ile gayrimenkullerde dövizle kiralama ve satışın önüne geçmek için gerekli adımları en kısa sürede atacaklarını söyledi.

Öte yandan Türkiye'ye yönelik ekonomik saldırılar hızla devam ediyor. Son olarak Moody’s, Türkiye’nin ardından banka ve şirketlerin de kredi notlarını aşağı çektiğini duyurdu.

Bank of America Merrill Lynch, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden gelecekteki ticari ilişkilere yönelik bir anlaşma olmadan ayrılması hâlinde global merkez bankalarının rezervlerinde tuttukları İngiliz Sterlini’nin bir kısmını satabileceklerini bildirdi.

Fed’in 31 Temmuz-1 Ağustos tarihlerindeki FOMC toplantıları sırasında gerçekleştirilen iskonto faizi toplantısının dün yayınlanan tutanakları, 12 bölgesel Fed’den ikisinin faiz artırımı istediklerini ortaya koydu.

Ajan Brunson krizi nedeniyle ABD ile yaşanan krizin ardından hareketli günler geçiren dolar ve eurodaki son durum vatandaşların yine en çok merak ettiği konuların başında geliyor. 

Dolar ve Euro'da yaşanan belirsizlik nedeniyle vatandaşlar bu konuları araştırırken turkiyegazetesi.com.tr en güncel fiyatları sizler için yazıyor. 

Peki ama dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün ne kadar oldu? İşte güncel döviz kurları...

DOLAR NE KADAR?

Dolar fiyatı 29 Ağustos 2018 Çarşamba günü saat 07.00 itibariyle alış 6,26 satış ise 6,27'den işlem görüyor.

EURO NE KADAR?

Euro fiyatları 29 Ağustos 2018 Çarşamba günü saat 07.00 itibariyle alış 7,32 satış ise 7,33'ten işlem görüyor.

 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...