Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Her şey dahil 45 liraya tatil

Her şey dahil 45 liraya tatil

Ekonomi Haberleri

TÜRSAB'ın % 40 indirim müjdesinin ardından, Anı Tur da emeklilere yazlık bölgelerde her şey dahil geceliği 45 liraya tatil fırsatı sunacağını açıkladı.

Her şey dahil 45 liraya tatil Tatil hayali kuran emekliler için çift koldan çalışma başladı. TAKVİM'in yaptığı haberlerin ardından harekete geçerek emeklilere yüzde 40 indirim sunacaklarını açıklayan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) ardından, şimdi de tur operatörleri elini taşın altına koydu. Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, emeklilere taksitten indirime pek çok avantaj sağladıklarını söyleyerek, "Emeklilerimizi düşünmeye devam ediyoruz. Emeklilerimizi tatile götürmek için yeni çalışmalarımız var. 3'üncü yaş grubu dediğimiz 50 yaş ve üzeri emekli olsun olmasın herkese ve emeklilere yazlık bölgelerde bahar ve kış aylarında tatil imkanı sunacağız" dedi. Avrupa'da uygulanan bir sistemi Türkiye getirmeye çalıştıklarını belirten Çilsal, şunları kaydetti:

MAAŞ ALINCA ÖDEME
"Türkiye'de yazlık oteller kışın kapalı oluyor. Biz bu otelleri kışın açtırıp emeklilerin hizmetine sunacağız. Zaten emekliler çok sıcağı sevmiyor. Bu bölgelerde 3'üncü yaş grubuna 1, 2, 3 aylık şeklinde çok cüzi fiyatlara tatil hazırlıyoruz. Her şey dahil gecelik 15 euroya (45 lira) tatil yapabilecekler. 1 Kasım ile 31 Mart arasında Ege ve Akdeniz'deki 5 yıldızlı otellerde konaklayabilecekler." Bu sistemin 2015- 2016 sezonunda uygulamaya gireceğini anlatan Çilsal, "Ayrıca emeklilerimize düşük ücretli şehir turları, yürüyüş turları ve günübirlik turlar da düzenleyeceğiz. Evlerine yakın bölgelerde kısa turlar yapacağız" diye konuştu. Çilsal, emeklilere halen sundukları avantajları da şöyle sıraladı: "Tüm emeklilere yüzde 40 indirim uyguluyoruz. Peşin fiyatına 9 taksit yapıyoruz. Emeklilerin maaşlarına göre taksitleri düzenliyoruz. 18 aya varan taksit imkanı da
sağlıyoruz."

SOSYAL TESİSLER EMEKLİYE AÇILIYOR
KAMU tesislerinde emeklilere kontenjan ayrılması da gündemde. Kamuya ait sosyal tesislerden memur emeklilerinin yanı sıra SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin de yararlanabilmesi düşünülüyor. Bunun için kamu tesislerinde emeklilere kontenjan ayrılması planlanıyor. Böyle bir düzenleme hayata geçerse, tüm emekliler uygun fiyatla tatil yapabilecek.

Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...