Bağcılar yeni otoparklara kavuşuyor

Bağcılar yeni otoparklara kavuşuyor

Ekonomi Haberleri

İstanbul'un 755 bin nüfusuyla en büyük ilçesi olan Bağcılar'da trafiği rahatlatmak amacıyla yeni projeler hayata geçiriliyor.

Kurulduğu günden bu yana yoğun ilgi gören Elektronikmekanik Döner Katlı Otopark Sistemi'nin (PoliPark) yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Demirkapı Katlı Otopark ve Pazar Yeri inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Toplam 13 bin 336 metrekarelik bir alana sahip üç katlı otopark 343 araç kapasiteli olacak. Plana göre tesisin teras katında ise 3 bin 334 metrekarelik bir alan pazar yeri olarak kullanılacak. Pazarın kurulmadığı günlerde de bu alan otopark alanı olarak halkın hizmetine tahsis edilecek. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Kentsel Dönüşüm Projesi ile otoparklı yaşam alanları inşa ettiklerini belirterek PoliPark'ın yanı sıra yeni otoparklar yaptıklarının da altını çizdi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...