Bereket Döner Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirdi

Bereket Döner Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirdi

Ekonomi Haberleri

Türkiye'de ilk defa pişmiş dana ve tavuk döner satışının yapılacağı yeni konsept mağazalarıyla, helal ve kaliteli ürünleri semtinize getiriyor.

Döner sektörünün öncü markası olan ve pazar payında lider konumunu yıllardır açık ara sürdüren Bereket Döner, Hadımköy Fabrika Satış Mağazasına ek olarak Başakşehir ve Kasımpaşa'da iki yeni fabrika satış mağazası daha açarak, Türkiye'de ilk defa pişmiş dana ve tavuk döner satışının yapılacağı yeni konsept mağazalarıyla, helal ve kaliteli ürünleri semtinize getiriyor.

Bereket Döner CEO'su Nezif EMEK konuyla ilgili açıklamalarında ”Türk mutfağının en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan ve hedef kitle ayrımı olmaksızın  tüm tüketicilerimizin tercihi olan döner, vakumlu poşetler içerisinde, restoran lezzeti ve hijyeni ile fabrika satış mağazalarımızdan temin edebilecekleri yeni mağazalar kuruyoruz” dedi.

Bereket Döner Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirdi

Nezif EMEK, 1988 yılında “Türkiye'nin Dönercisi” sloganıyla Beyoğlu'ndaki şubemizle yola çıktık. Zaman içerisinde İstanbul Hadımköy'deki Türkiye'nin en büyük hazır döner üretim tesisinin yanı sıra, 17 şehirdeki 83 Bereket Döner Restoranıyla faaliyet gösteren bir zincir haline dönüştük.

Bu yıl içinde 17 restoran daha açarak 2015'i 100 restoranla tamamlamayı hedefliyoruz. Bu süreç içerisinde tüketicilerimizin bizi tercih etmeleri ve sahiplenmeleri bizim azmimizi artırırken, yeni fabrika satış mağazaları açmamıza vesile oldu. Böylece hem istihdam sağlıyor, hemde Helal ve Kaliteli ürüne tüm vatandaşlarımızın kolayca ulaşmasını sağlıyoruz, dedi.

Daha yeni olmasına ragmen fabrika satış mağazalarımız için, gelen talepleri değerlendirdiklerini ve franchise sistemi ile fabrika satış mağazalarını da şubeleştireceklerini sözlerine ekleyen EMEK, vakumlu pişmiş dana ve tavuk döner, çiğ et grubunda kuşbaşı, kıyma, antrikotun yanısıra, yine kendi üretimimiz olan, ve yine bu ürünlerimizde de GİMDES Helal sertifikası olan süt ve süt ürünlerimizi tüketicilerimize ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz, dedi.

Bereket Döner Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...