Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tesco Kipa ile Beğendik anlaşmayı iptal etti

Düzenleyen:
Tesco Kipa ile Beğendik anlaşmayı iptal etti

Ekonomi Haberleri

Tesco Kipa, bazı mağazalarının devri için perakende zinciri Beğendik/Real ile yürüttüğü görüşmelerin anlaşma sağlanamadan sona erdiğini açıkladı.

Kipa CEO'su Bill O'Neill, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu tür görüşmelerin anlaşma sağlanamadan sona ermesi olasılığı her zaman vardır. Görüşmelere konu olan mağazalarımız, güçlü performans gösteren ve harika bir ekibe sahip mağazalardır. Önümüzdeki süreçte, stratejik planlarımız çerçevesinde Türkiye'deki karlılığımızı ve rekabet gücümüzü arttırmaya ve müşterilerimize her gün biraz daha iyi hizmet sunmaya odaklanacağız." ifadelerini kullandı.
 
İzmir'de 1992 yılında 100 ortaklı bir girişim olarak kurulan Kipa'nın (Kitle Pazarlama, Lojistik Ticaret, Gıda Sanayi AŞ), Türkiye'de 20 ilde 169 mağazası, 22 noktada 32 AVM'si ve 6.500'e yakın çalışanı bulunuyor. 2003 yılında dünyanın sayılı perakende zincirlerinden Tesco ile birleşen kuruluş, Türkiye'nin önde gelen çok kanallı perakendecileri arasında yer alıyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...