Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avea ve TTNET markaları tarih oldu

Düzenleyen:
Avea ve TTNET markaları tarih oldu

Ekonomi Haberleri

Logosu da yenilenen Türk Telekom’un müşterileri mobil, internet, ev telefonu ve TV hizmetlerine artık tek mağazadan, tek çağrı merkezinden ve tek internet sitesinden erişebilecek.

ÖMER TEMÜR / TÜRKİYE GAZETESİ

Türk Telekom iki yıldır devam eden değişim ve entegrasyon sürecini yeni logosuyla taçlandırdı. Entegrasyon sürecinin tamamlanmasıyla ses, sabit ve mobil internet, fiber ve TV hizmetleri tek çatı altında toplanırken, TTNET ve Avea markaları tarihe karıştı. Türk Telekom, Avea ve TTNET'in 81 ildeki bine yakın mağazasının tabelası da gece 24:00 itibarıyla Türk Telekom’un yeni logosuyla değiştirilecek. Türk Telekom CEO’su Rami Aslan entegrasyon sürecinin 175 yıllık Türk Telekom tarihinde önemli bir kilometre taşı olduğunu belirterek, “Türk Telekom tarihinde yeni bir sayfa açıyoruz. Türk Telekom, Avea ve TTNET’in birleşmesiyle üç mücevher şirketimiz sektörün tacını oluşturacak. Yani birleşmiş Türk Telekom ile telekomünikasyonda en büyük güç olacağız” diye konuştu.

Avea ve TTNET markaları tarih oldu

4.5G’DE RAKİPSİZ LİDER OLACAĞIZ
Aslan, fiberin gücünü mobile taşıyacaklarını kaydederek, “206 bin kilometrelik fiber altyapımız, 4.5G iletişim noktalarını besleyecek olan kökleri oluşturacak. Fiber altyapımız ve sahip olduğumuz, 4.5G için kritik öneme sahip 1800 MHz bandındaki en yüksek kapasite ve abone başına düşen en yüksek frekans paketleriyle nisan ayında başlayacak ve 4.5G’nin rakipsiz lideri olacağız” dedi. Türk Telekom’un güçlü fiber altyapısıyla Türkiye’deki TV yayıncılığında da köklü değişime yol açacağını vurgulayan Aslan şunları söyledi: “Türkiye’nin en zengin TV içeriğinin sağlayıcısı olarak müşterilerimize 4K teknolojisini de sunacağız. Müşterilerimiz, 3 yıl boyunca yayın haklarına sahip olduğumuz “UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi” maçlarını 4K formatında izleme imkanına yakalayacaklar.”
 
Avea ve TTNET markaları tarih oldu

Avea ve TTNET markaları tarih oldu
Telefonda Avea gitti, Türk Telekom geldi 

Daha hızlı ve kaliteli hizmet vereceklerini belirten Rami Aslan, “Bugünden itibaren mobil müşterilerimiz telefonlarında Avea markası yerine Tük Telek markasını görecek. Tek bir web sitesi, tek bir çağrı merkezi ve Türk Telekom İletişim Merkezleri olacak.  Kullanıcılar da kendi hesaplarını tek bir web sitesi üzerinden yönetebilecek. Artık ‘Tek Telekom Türk Telekom’ diyoruz” ifadelerini kullandı. Aslan entegrasyon sürecinde kimsenin işine de son vermediklerini bildirdi.

36 milyon abone ve 34 bin çalışana ulaştı

Avea ve TTNET’i bünyesine katan Türk Telekom 37 milyon abone ve 34 bin çalışana ulaştı. Bugüne kadar 20 milyar liradan fazla yatırım yapan Türk Telekom 206 bin km’den fazla fiber hattıyla Türkiye’deki hatların da yüzde 80’inden fazlasına sahip.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...