Kraliyet Ailesine suşi yediren Türk

Düzenleyen:
Kraliyet Ailesine  suşi yediren Türk

Ekonomi Haberleri

Londra'da yaşayan Türk iş adamı Erkan Kahyazade, açtığı suşi restoranı ile Kraliyet Ailesinin mensuplarının gözdesi oldu.

Buckingham Sarayı'nın karşısındaki Kouzu Suşi Restoran; kısa sürede politikacılar, Hollywood yıldızları ve dünya sosyetesinden birçok kimsenin uğrak mekânı haline geldi. Şehrin kebap ve dönere doyduğunu anlayarak Japon yemeği suşiye yönelen ve İngiltere'nin en gözde suşi mekânlarından birini kuran Strategy Group Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kahyazade, şunları anlattı: "Yemek ilgisinin daha farklı mutfaklara kaydığını gördüm. O yüzden bir girişimci olarak Japon mutfağını tercih ettim. Nitekim bu bize çok büyük bir başarı getirdi. Prestijli gazete ve dergilerin dikkatini çektik. Bu da Kouzu'yu dünya sosyetesinin uğrak yeri haline getirdi. En prestijli suşi yarışmasında İngiltere birincisi olduk. 2016 Michelin Guide tarafindan tavsiye ediliyoruz."
Kraliyet Ailesine  suşi yediren Türk

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...