'Herkesin 1 ev ile 1 araba hayalini gerçekleştirdik'

Düzenleyen:
'Herkesin 1 ev ile 1 araba hayalini gerçekleştirdik'

Ekonomi Haberleri

Emin Üstün, çeyrek asırdır elbirliği sistemiyle otomobilden gayrimenkule, tarım ve hayvancılıktan enerjiye ülke ekonomisinin ve sektörlerin krizde olduğu dönemlerde bile yaptıkları satışlarla vatandaşın 1 ev ile 1 araba hayalini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, çeyrek asırdır elbirliği sistemiyle otomobilden gayrimenkule, tarım ve hayvancılıktan enerjiye ülke ekonomisinin ve sektörlerin krizde olduğu dönemlerde bile yaptıkları satışlarla vatandaşın 1 ev ile 1 araba hayalini gerçekleştirdiklerini söyledi. İnsanların birbirlerine yardım ederek, tamamen faizsiz, alacakları eve fazla para ödemeden daha uygun fiyatlara sahip olmalarını sağladıklarını söyleyen Emin Üstün, “Bugün 80 binin üzerinde teslimatımızla, çeyrek asırdır müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi. 2016’da yüzde 30 büyüme hedeflediklerini kaydeden Üstün, şöyle konuştu: “2016 yılı içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz var. Emin inşaat olarak Bunlardan bir tanesi Erzurum’da yapacağımız AVM olacak. Bir diğeri de Afyon’da yapımına başlayacak olacağımız termal otel olacak. Darıca da konut yapımına başlayacağız. Bunun yanında, anlaşma üzerinde olduğumuz bazı arsalar var. Anlaşmalar gerçekleşirse bu projelerde başlamış olacak. Ankara ve Bursa da arsa çalışmalarımız devam ediyor.”

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...