Sinpaş GYO Ege’yi Ankara’ya taşıdı

Düzenleyen:
Sinpaş GYO Ege’yi  Ankara’ya taşıdı

Ekonomi Haberleri

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki ilk 'Ege' temalı projesi görücüye çıktı. Çankaya Oran'daki 887 konutluk proje Ekim 2018'de teslim edilecek. Projeden 600 milyon TL ciro bekleniyor

Önder ÇELİK ANKARA

Sinpaş GYO, İstanbul'da hayata geçirdiği Ege Yakası ve Ege Boyu projelerinin ardından 'Ege' temasını Başkent Ankara'ya taşıdı. Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi isimli proje 887 bağımsız üniteden oluşuyor. 60 metre uzunluğunda kumsallı havuzun yer aldığı projede, kamuya açık 30 ticari üniteden oluşan Alaçatı isimli çarşı bulunuyor. Düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Ege'de en çok ev alanların Ankaralılar olduğunu belirterek, "İstanbul’daki iki Ege projesinden sonra Ankaralıların da aklı Ege'de kalmasın diye bu defa Ege'yi Ankaraya taşıdık" dedi. 
YÜZDE 1 KDV İLE SATILACAK
Seba Gacemer, yüzde 1 KDV oranına sahip Ege Vadisi'nden 600 milyon TL ciro beklediklerini ifade etti. Ankara'nın 20 bin 900 TL ile 16 bin TL ile Türkiye'nin üzerinde bir millî gelire sahip olduğuna işaret eden Gacemer, Ankaralıların yüzde 60'ının markalı konut almak istediğini, konut alanların yüzde 73'ünün aile akraba tavsiyesiyle ev aldığını belirtti. Ege konseptli projelerin İstanbul'da büyük ilgi gördüğünü ve yüzde 70 prim yaptığını kaydeden Gacemer, benzer değerlenmenin Ankara'da da yaşanacağını söyledi. Sinpaş'ın 42 yıl önce Ankara'da kurulduğunu ifade eden Gacemer, "Yaptığımız araştırmaya göre Ankaralıların yüzde 51'i Sinpaş'tan ev almak istiyor" diye konuştu. Gacemer, Ankaralıların çoğunluğunun Oran, Dikmen Vadisi ve İncek'te yaşamak istediğini kaydetti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...