THY 6'ncı defa zirvede

Düzenleyen:
THY 6'ncı defa zirvede

Ekonomi Haberleri

Ödül, Skytrax Üst Yöneticisi (CEO) Edward Plaisted tarafından THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı'ya takdim edildi.

Türk Hava Yolları (THY), Skytrax tarafından 6 yıl üst üste "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" seçildi. THY aynı zamanda Avrupa'da 'bulunduğu bölgenin en iyisi' seçilerek peş peşe 8'inci defa "Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" unvanına sahip oldu. Bu ödüllerden farklı olarak, yolcularına uçuş öncesi üst düzey konforun kapılarını açan "Turkish Airlines Lounge Istanbul"un ikram konsepti, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da THY'ye dünya sıralamasında "En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı" ödülünü kazandırdı. THY ayrıca, Business Class yolcularına sunulan "Flying Chef" hizmeti ve yenilenen ikram konseptiyle dünya sıralamasında "En İyi Business Class İkram Servisi" ödülünün sahibi oldu.

Havada 9 günde 9 bin sefer

Dünyada en çok noktaya uçan THY, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince düzenlediği 9 bin seferle Atatürk Havalimanı’ndan 1 milyon 200 bin yolcu taşıdı. Filosunda 330 uçak bulunan havayolu şirketi 9 günlük bayram tatilinde Atatürk Havalimanı’ndan yurt içi ve yurt dışına 9 bin sefer düzenledi. 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...