Yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor

Düzenleyen:
Yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor

Ekonomi Haberleri

İstanbul Ispartakule’de Bizim Evler 7 projesini hayata geçiren İhlas Yapı, sunduğu fırsatlarla yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. 7’nci projesine imzasını atan İhlas Yapı, alıcılarını yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor.

Ispartakule’de “Bizim Evler” markası ile 5 bin 500 konut üreten İhlas Yapı, 7’nci projesinde “Yüzde 5 peşin, daire senin” kampanyasını başlattı. Firma tüm projelerinde yüksek kalite, erken teslim ve avantajlı ödeme seçenekleriyle yatırımcılarına konforlu bir yaşam sunarken, Ispartakule’nin en yenisi Bizim Evler 7’de 532 konut ve  48 ticari ünite yer alıyor.

Projede 2+1 normal kat daireler 465.000 TL fiyatlarla alıcı bulurken Bizim Evler 7 özellikli konumuyla dikkat çekiyor.

Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bizim Evler 7’de; kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları,tenis kortu ve mescit bulunuyor.

Projede ayrıca; çocuk oyun bahçeleri, kreş, anaokulu, eğlence mekânları, yürüyüş yolları, kameriyeler ile site sakinlerinin çeşitli etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe yer alıyor.
Yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor
MODERN HAYAT ALANLARI SUNUYOR

Modern hayatın tüm ihtiyaçlarını içinde barındıran Bizim Evler 7’nin bütün dairelerinde;  iki banyo, birçok dairede çamaşır odası, giyinme odası, bazı dairelerde ise özel teraslar bulunuyor.  

Teslim sonrası hizmetleriyle de öne çıkan Bizim Evler sitelerinde sosyal tesisler, aidatlara dâhil olarak site sakinlerine hizmet veriyor.

METROYA YÜRÜME MESAFESİNDE

Metro hattının Ispartakule istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan Bizim Evler 7, şehir içi ulaşım açısından avantajlı bir noktada yer alıyor.
Kabataş, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule ve Bahçeşehir hattında ulaşım imkânı sağlayacak Metro ile Bizim Evler 7’den şehrin her noktasına hızlı ulaşım sağlanabilecek.
Ayrıca açılışı gerçekleşen ve hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, bağlantı yolları, yenilenen banliyö hatları, 3. havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul güzergâhı, Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin kesiştiği lokasyonda yer alan Bizim Evler 7, “Yeni Şehir” olarak da anılan Ispartakule’yi kazanç ve cazibe merkezi hâline getiriyor. Banliyo tren hattında birleşerek devreye girecek olan hızlı trenle MARMARAY’a bağlanan bölge hızlı ulaşım açısından da ön plana çıkıyor.
TEM Otoyolu’nun yanı başında konumlanan Bizim Evler 7’de konut teslimleri Ağustos 2017’de yapılacak.

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor

PANORAMİK DENİZ VE GÖL MANZARASINA HÂKİM

Proje, konumu itibarıyla Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’ni gören hâkim bir noktada bulunuyor. Bizim Evler 7’de 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan konut tipleri yatırımcılara sunuluyor. Ayrıca proje kapsamında, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark konforu sunularak yeşil alana daha fazla yer veriliyor.

TÜNEKTEPE PROJESİ

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor
MARKA DEĞERİMİZ ANTALYA

Türkiye'nin turizmde parlayan yıldızı Antalya, son dönemde adından sıkça söz ettirmeye başladı. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün hareketlenmesiyle birlikte yeni konut projelerinin arttığı Antalya, özellikle EXPO'yla birlikte bir anda tüm dünyanın gündemine oturdu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir şehrin değerini markanın artırdığını belirterek; “Dünyanın neresine giderseniz gidin inşaatlarda kullanılan malzemeler aynı. Fiyatı o şehrin marka değeri belirliyor. Bizde projelermizle Antalya'nın marka değerine değer katmaya çalıştık.

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor
Antalya emlak fiyatları artış oranında Türkiye'de ilk sırada. Yeter mi? Tabii ki yetmez. Antalya'da Türkiye'nin en büyük ve en sorunsuz kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez ve Santral Mahallelerinde 3 bin 258 hak sahibimiz için proje üretiyoruz. Antalya'ya yepyeni bir hayat alanı ve modern şehir kazandıracak projenin içinde raylı sistem hattı ve müzeler yer alması bizi diğer projelerden ayırıyor ve bir adım öne çıkarıyor.” diye konuştu.
Yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor
Vadişehir’de yılın son kampanyası

İstanbul’un sürekli değer kazanan bölgesi Başakşehir’in merkezinde hayata geçirilen Vadişehir’de konut blokları yükselmeye başladı. Dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede yılın son fırsatları kapsamında 36 aya vade farksız, 60 aya 0,50 oran ile kredilendirme imkânı yatırımcılara sunuluyor.
Başakşehir’in en değerli ve merkezi noktasında yer alan sağlık, ulaşım ve sosyal yaşam alanlarının bulunduğu devlet yatırımlarına komşu olan Vadişehir, yüksek standartlarda yaşam vadeden özellikleriyle yatırımcıların öncelikli tercih ettiği proje olarak öne çıkıyor.  Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığında 550 milyon TL. yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje, 10 bin konuta ulaşması beklenen yeni etaplarla Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturacak.

AİLE KONSEPTLİ MODERN LÜKS DAİRELER
Yaşam standartları yüksek bir proje hayata geçiren Ortak Girişim, lüks ve konforlu detaylarla sahip Vadişehir’de yaşam biçimini konut alıcılarına bıraktı.
Her aileye hitap eden daire seçeneklerinin yer aldığı projeye konut alıcıları büyük ilgi gösterirken Ortak Girişim, düzenlenen kampanya ile yatırımcılarına sevgi, mutluluk ve yüksek kazanç vadediyor. Vadişehir’de 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutlar da yer alıyor. Mahalle kültürünü yaşatacak konseptte projelendirilen Vadişehir’de daireler 127 m² ile 216 m² arasında değişiklik gösteriyor.

36 AY VADE FARKSIZ ÖDEME KOLAYLIĞI  
Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Aile öncelikli yüksek standartlarda yaşam alanlarının yer aldığı projede yatırımcı, esnek ödeme seçenekleri ile konut sahibi olabiliyor. 0,50 orana 60 ay vade uygulanan projede ayrıca 36 aya vade farksız ödeme seçeneği de yer alıyor.
Başakşehir’in en büyük projelerinden Vadişehir’de teslimler ise 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayacak.

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor

Onur Park Life’ta  399 bin liraya 2+1 daire

46 bin m² arsa üzerinde yükselen ve 718 konutun yer aldığı Onur Park Life, konumuyla öne çıkıyor. Aile konseptiyle yatırımcıların gözdesi hâline gelen projede 2+1 dairelerin satış fiyatı 399 bin liradan başlıyor. 2018 yılı içerisinde teslimleri gerçekleştirilecek olan Onur Park Life projesi Esenyurt gişelere 600 metre, Akbatı AVM'ye 500 metre, planlanan metro istasyonuna 300 metre uzaklıkta yükseliyor. Yüzde 50'si yeşil alana ayrılan projede tüm ihtiyaçlara cevap verecek ticari birimler bulunuyor. Ev almak isteyenler için bankalarla özel anlaşma yapılan Onur Park Life projesinde 120 ay vade için yüzde 0,69 oran uygulanıyor.  Şirket bünyesinde de cazip ödeme fırsatlarının bulunduğu projede yüzme havuzundan çocuk oyun alanlarına, kapalı otoparktan Türk hamamına, fitness merkezinden yürüyüş parkuruna kadar birçok sosyal donatı alanı bir arada sunuluyor.

2016 yılının Kasım ayında

Kiralar yüzde 3,83 arttı

Yüksek getirisi sebebiyle ‘barınma’ ihtiyacı kadar yatırım amacıyla da gayrimenkul sektörüne olan talep artıyor. REIDIN Emlak Endeksi’nin raporlarına göre yıllık bazda kasım ayında kira artış oranı 3,83 olarak gerçekleşti.
Kira bedeli olarak 1.000 (bin) TL ödeyen bir kiracı zamla birlikte 1.038,30 TL ödeyecek. Kira zam oranı Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) rakamlarına göre belirleniyor. 1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe giren Yeni Borçlar Kanunu’na göre, ev sahipleri kiralık evlerinin zam oranında ÜFE değerini geçemiyor ve kira zamları ÜFE’nin son 12 aylık ortalamasına göre yapılıyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...