Apple, yeni merkezine taşınıyor

Düzenleyen:
Apple, yeni  merkezine  taşınıyor

Ekonomi Haberleri

Apple, 708 bin m²lik alan üzerine kurulan yeni kampüsü Apple Park’a nisan ayından itibaren taşınmaya başlayacağını açıkladı.

12.000’den fazla çalışanın kampüse taşınması altı aydan uzun sürecek. Yapımına Steve Jobs tarafından karar verilen Apple Park yüzde 100 yenilenebilir enerji ile çalışıyor. Kampüsün 260.000 metrekare yer kaplayan halka şeklindeki ana binasının tamamı dünyanın en büyük kavisli güneş enerjisi panelleriyle kaplanırken kuraklığa dayanıklı 9 bin ağaç ile yeşillendirildi. 
STEVE JOB UNUTULMADI
Ayrıca Steve’in hatırasını ve Apple’a ve dünyaya yaptığı kalıcı etkiyi onurlandırmak amacıyla, Apple Park’taki konferans binasına Steve Jobs Theater adı verilecek. konferans salonunun yanı sıra parkta halka açık bir Apple Store, Apple çalışanlarına yönelik 9.290 metrekarelik bir spor salonu, güvenlikli araştırma ve geliştirme tesisleri, çalışanlar için 3,2 kilometrelik yürüyüş ve koşu yolları, meyve bahçesi ve bir gölet bulunuyor. 

9 bin ağaç dikildi

Kampüs kuraklığa dayanıklı 9 bin ağaç ile yeşillendirildi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...