Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeşili gökyüzüyle buluşturuyor

Düzenleyen:
Yeşili gökyüzüyle buluşturuyor

Ekonomi Haberleri

Sinpaş GYO’nun Anadolu Yakası’ndaki en yeni projesi Gökorman; yeşil ve modern mimarisiyle Şile yolu üzerinde yükselecek.

1+1 daireden 4+1 daire tipine kadar farklı seçeneklerle planlanan Gökorman’da yer alan ev tiplerinin %70’i 100 m2’den büyük dairelerle ailelere hitap ederken, geri kalan daireler ise iş merkezlerine ve metroya yakınlığı ile genç profesyonelleri hedefliyor. 330 milyon TL yatırım bedeli ile Gökorman, lansmana özel sunduğu %10 indirim avantajının yanısıra, %5 peşinat ve 60 ay vade farksız ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. Dünyada çevre dostu ve kendine yeten binaların ihtiyaç haline geldiğini belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer; “Gökorman projemiz özgün mimarisiyle İstanbul’a nefes aldıracak. Gökorman, sakinlerine Anadolu Yakası’nın kalbinde kentli kimliğin yanı sıra doğaya ne kadar yakın olduklarını da hissetme olanağı sunacak. Yatırımcısına da giderek artan değer kazandıracak” dedi. Şile yolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükselecek Gökorman, Ataşehir’e 10 dakika, Ikea ve Metro’ya 4 dakika, 3. Köprü ve TEM’e birkaç dakika mesafede olmasıyla çok avantajlı bir lokasyona sahip. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...