GOP’a 1,2 milyarlık yatırım

Düzenleyen:
GOP’a 1,2 milyarlık yatırım

Ekonomi Haberleri

TOKİ ve Emlak Konut’un müteahhit firmalarından Ilgın İnşaat’ın, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla sektöre kazandırdığı WE Haliç, yatırımcılardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

CABİR TURĞUT İSTANBUL 
TOKİ ve Emlak Konut’un müteahhit firmalarından Ilgın İnşaat’ın, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla sektöre kazandırdığı WE Haliç, yatırımcılardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. WE Haliç’in, satışa sunulduğu 2017 yılının başından bu yana, sadece 10 aylık süreçte, yüzde 25’lik bir diliminin rezervasyonu gerçekleştirildi. WE Haliç’in yatırımcısına %70 oranında kazanç sağlayacağı ifade edildi. Projenin detaylarının aktarıldığı toplantıda konuşan Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yanmaz, WE Haliç ile bölgeye 1,2 milyar liralık büyüklüğe sahip bir değişim hareketi getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Projenin Master Planlı Kentsel Dönüşüm projesi olduğuna dikkat çeken Yanmaz “WE Haliç’e sıradan bir kentsel dönüşüm projesi olarak değil, tüm bu unsurlar çerçevesinde bakmak ve yorumlamak gerekiyor” dedi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...