HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Her ay iki göçmeni uçuracak

Düzenleyen: /
Her ay iki  göçmeni  uçuracak
Thy, Türk Hava Yolları, William Swing, Haber

EKONOMİ Haberleri

Türk Hava Yolları (THY) ve BM Uluslararası Göç Örgütü (IOM) arasında dünya genelinde “güvenli” ve “düzenli” göçün desteklenmesinin ana tema olduğu uzun dönemli ortaklık anlaşması imzalandı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve IOM Genel Direktörü William Lacy Swing arasında imzalanan iş birliği anlaşması ile THY uçuş dergisi ve sosyal medya hesaplarından göç uygulaması MigApp’ın tanıtımına destek verecek.  Ayrıca gelecek yıldan itibaren başlatılacak ortak kampanyalarla her ay kurayla belirlenecek iki göçmene ekonomi sınıfı bilet hediye edilecek. İmza töreninde konuşan IOM Genel Direktörü William Swing, “Bu iş birliği aynı zamanda, göçmenlerin bilgilendirilmesi, göçmen haklarının teşvik edilmesi, havayolu yetkililerinin günümüzün en korkunç suçlarından bir olan insan kaçakçılığı ve ticaretine karşı duyarlı hale getirilmesi için eğitim anlamında çok daha fazla şey yapabilmemize imkan sağlayacak” dedi.  Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı anlaşma sayesinde, Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne katkı sağlayacaklarını vurguladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...