HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Altın fiyatları bugün ne kadar kaç TL? 23 Eylül Pazar güncel canlı gram altın çeyrek altın fiyatları

Düzenleyen: /
Altın fiyatları bugün ne kadar kaç TL? 23 Eylül Pazar güncel canlı gram altın çeyrek altın fiyatları
Altın , Altın Ne Kadar, Altın Ne Kadar Oldu, Çeyrek Altın Ne Kadar, Yarım Altın Ne Kadar, Tam Altın Ne Kadar, Gram Altın Ne Kadar, Ons Altın Ne Kadar, Reşat Altın Ne Kadar, Tam Altın Ne Kadar, Çeyrek Altın, Yarım Altın, Gram Altın, Altın Fiyatları, , Haber

EKONOMİ Haberleri

Altın fiyatları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Coğrafyamızın kültüründe önemli bir yere sahip olan altın, halkımız tarafından dolar ve eurodan daha önemli bir yatırım aracı olarak görülmektedir. Altının bu kadar önemli olduğu bir kültürde, vatandaşlarımız da hemen hemen her gün son dakika altın fiyatları konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Eylül ayının sonlarına doğru geldiğimiz şu günlerde düğünler sona erirken, başta çeyrek altın ve gram altın olmak üzere hediye olarak takılan altın türlerine ilgi de nispeten azalmaya başladı. Yine de, olarak başta çeyrek altın ve cumhuriyet altın fiyatları ise her gün merakla sorgulanıyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar kaç TL oldu? Sizler için derlediğimiz haberimizde, 23 Eylül Pazar güncel ve canlı altın fiyatlarını listeledik.

Altın fiyatlarında her geçen gün yeni bir son dakika gelişmesi yaşanırken, vatandaşlarımız da altın fiyatlarını yakından ilgiyle izliyor. Sizler için derlediğimiz haberimizde, gram altın, cumhuriyet ve çeyrek altın fiyatlarını listeledik. İşte 23 Eylül Pazar 2018 altın fiyatları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın, çeyrekten sonra ne çok tercih edilen tür olmakla birlikte diğerlerine göre daha ucuz olması nedeniyle vatandaşlar tarafından rağbet görüyor. Özellikle fiyatlarda yaşanan yükseliş ile birlikte gram altın en çok rağbet görenler arasında. Peki 23 Eylül Pazar gram altın ne kadar? Bu sabah gram, 242,73 liradan alınırken 242,83 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın ülkemizde en çok tercih edilen altın türü olma konusunda birinci sıradaki yerini hala koruyor. Özellikle son zamanlarda piyasalarda yaşanan artışlarla birlikte popülerliğini bir nebze de olsa gram altına kaptıran çeyrek, hala vatandaşlar için birinci tercih konumunda. Peki Çeyrek altın bugün ne kadar? Bu sabah saatlerinde, 387,16 liradan alınırken, 395,97 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Pazar sabahı aratılan bir diğer konu ise yarım altın bugün ne kadar? sorusu. Yarım bu sabah 771,91 liradan alınırken, 791,93 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın bu sabah, 1.051,77 liradan alınırken, 1.077,95 satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

23 Eylül Pazar sabahı 1.600,00 TL'den alınan cumhuriyet altını, 1.620,00 TL'den satılıyor.

ATA ALTINI NE KADAR?

Ata altını da 1.597,05 TL alış fiyatıyla güne başlarken 1.637,14 TL'den satış yapılıyor.

 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...