Ülkemize yatırımı sürdürüyor

Düzenleyen:
Ülkemize yatırımı sürdürüyor

EKONOMİ Haberleri

Dünyaca ünlü Alman markası Nolte Küchen, 2023 yılında 100 yaşına basmaya hazırlanıyor.

Yüksek kalite standardı ve mükemmellik anlayışına olan talebi karşılamak için, 2009 yılında Nolte Home Studio mağazaları ile tüm birikimini ve kalitesini ülkemize taşıyan Nolte Küchen, Türkiye genelinde bulunan 13 mağazasında mutfak, yatak odası, dolap sistemi tasarımları ile giyinme odası modellerini Türk insanının beğenisine sunuyor. İthal mutfaklar alanında lider konumda bulunan firma, ülkemize olan güvenini ve yatırımlarını ise sürdürüyor. 
Türkiye’de hazır mutfak sektörü her geçen gün büyüyor. Bunda değişen yaşam şartları ve mutfakta değişen beklentiler kadar yabancı markaların ülkemize yaptıkları yatırımların da büyük payı var. Bu markaların başında ise son yıllarda Türkiye’ye yaptığı yatırımlarla hazır mutfak sektöründe ilk sırada yer alan Nolte Küchen geliyor.

Nolte Türkiye Genel Müdürü Sebahattin GÜREL, “Dünyanın en tanınan hazır mutfak üreticilerinden biri konumundaki Nolte Küchen, hazır mutfak sektöründe Türkiye lideri olarak yoluna devam ediyor. Sahip olduğumuz satış noktası sayısı ve yapmış olduğumuz satışlarla “Türkiye’nin En Büyük İthal Mutfak Markası” unvanını taşımayı sürdürüyoruz. 2019 yılı planlarımız arasında da Türkiye’de bulunan bayi sayımızı artırmak en başta yer alıyor.” diyor. 
Son dönemlerde ülke genelinde birçok firmanın sergilediği çekimser tavırdan uzak, yatırımlarına kaldığı yerden ve emin adımlarla devam eden Nolte Küchen, Almanya merkez showroomunda gerçekleşen 2019 Yenilik Fuarı’nda yine Türkiye’den 80 mimar ve müteahhidi misafir ederek bunu bir kez daha kanıtlamış oldu.
Güçlü marka, tasarım üstünlüğünü en iyi yansıtan, trendleri belirleyen mutfak koleksiyonunu Almanya Löhne’de gerçekleşen fuarda sergiledi. Misafirler tarafından oldukça ilgi gören ve beğeni kazanan Nolte Küchen, bir kez daha piyasadaki gücünü ve ülkesine olan bağlılığını göstermiş oldu.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...