Bakan Özer duyurdu: MEB'ten 3 bini aşkın aşçı yardımcısı ataması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Özer duyurdu: MEB'ten 3 bini aşkın aşçı yardımcısı ataması

Ekonomi Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, emeği alın teriyle yoğurarak yüce bir değere dönüştüren tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ederek bakanlık taşra teşkilatında sözleşmeli aşçı yardımcısı olarak görev yapan 3 bin 85 personelin aşçı kadrosuna atandığını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığına binlerce aşçı yardımcısı atandı ve detaylı bilgiyi Bakan Özer verdi. Bakan Özer, 1 Mayıs nedeniyle yayımladığı mesajında ülkenin kalkınması ve milletin refahı için var gücüyle çalışan, emeği alın teriyle yoğurarak yüce bir değere dönüştüren tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik etti.

5 MİLYON ÇOCUĞA ÜCRETSİZ YEMEK İMKANI

Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında taşımalı eğitimden ücretsiz yemek imkanının sağlanmasına kadar uygulanan sosyal politikalar sayesinde bugün 5 milyon çocuğun ücretsiz yemek imkanından faydalandığını hatırlatan Özer, bu uygulamanın bir ayağını da aşçı ve yardımcı destek personelinin oluşturduğunu belirtti.

3 BİN 85 PERSONEL AŞÇI KADROSUNA ATANDI

Bakan Özer, "Bu vesileyle bakanlık taşra teşkilatında sözleşmeli aşçı yardımcısı olarak görev yapan 3 bin 85 personelimizi aşçı kadrosuna atadık, hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.(Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...