BDDK'dan yardım yönetmeliğinde değişiklik: AFAD ve Kızılay ibaresi eklendi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
BDDK'dan yardım yönetmeliğinde değişiklik: AFAD ve Kızılay ibaresi eklendi

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK), yardım yönetmeliğinde değişikliğe gitti. Yönetmeliğe AFAD ve Kızılay ibaresini eklendi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK),  Bankalar ve Konsolide Denetime Tabi Kuruluşlarca Yapılabilecek Bağış ve Yardımlara İlişkin Yönetmeliğinde değişikliğe gitti. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmeliğe AFAD ve Kızılay ibaresi eklendi.

AFAD VE KIZILAY İBARESİ EKLENDİ

BDDK'nın Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımladığı değişikliğe göre, Bankalar ve Konsolide Denetime Tabi Kuruluşlarca Yapılabilecek Bağış ve Yardımlara İlişkin Yönetmeliğin 6'ncı maddesinin ikinci fıkrasında yer alan "yapacakları yardımlar" ibaresinden sonra gelmek üzere “ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına ve Türkiye Kızılay Derneğine yapacakları bağış ve yardımlar" ibaresi eklendiği bildirildi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...