Bakan Muş'tan ihracat ve enflasyon açıklaması: 15 gün kaldı, hedefimizin altında kalmayacağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Muş'tan ihracat ve enflasyon açıklaması: 15 gün kaldı, hedefimizin altında kalmayacağız

Ekonomi Haberleri

Katıldığı bir ihracat zirvesinde konuşan Ticaret Bakanı Muş, 'Yılın tamamlanmasına 15 gün kaldı, ihracatta geçen sene koyduğumuz hedefin altında kalmayacağız.' ifadelerini kullandı. Bakan Muş enflasyonla ilgili de mesajlar verdi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 'Yılın tamamlanmasına 15 gün kaldı, ihracatta geçen sene koyduğumuz hedefin altında kalmayacağız.' dedi. Bakan Muş enflasyonla ilgili ise 'Belirli bir periyot içerisinde normalleşmeye gitmiş olacağız." ifadelerini kullandı. 

İHRACAT ZİRVESİNDE AÇIKLAMALAR

Bakan Mehmet Muş, İhracat Seferberliği Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu.

"HEDEFİMİZİN ALTINDA KALMAYACAĞIZ"

İhracat konusunda net mesajlar veren Bakan Muş, "Yılın tamamlanmasına 15 gün kaldı, ihracatta geçen sene koyduğumuz hedefin altında kalmayacağız." ifadesini kullandı.

"STOKÇULUK YAPANLAR SONUÇLARINA KATLANACAK"

Bakan Muş, stokçulukla mücadeleye ilişkin yaptığı açıklamada, "Stokçuluk yapanlar sonuçlarına katlanacak." dedi.

ENFLASYONLA MÜCADELE MESAJI

Enflasyonla mücadeleye ilişkin net mesajlar veren Bakan Muş, "Enflasyonda da düşüşü yakalayacağımız düşünüyorum. Bu bir süreç istiyor. Belirli bir periyot içerisinde normalleşmeye gitmiş olacağız." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...