Hırvatlardan korkunç plan!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hırvatlardan korkunç plan!

FUTBOL Haberleri

A Milli Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'nda D Grubu'ndaki rakibi Hırvatistan taraftarlarının , İspanya maçı öncesi sosyal medyadan örgütlendiği ortaya çıktı.

Terör korkusu altında oynanan EURO 2016'da bu korkunun yerine holiganların yaşattığı şiddet aldı. Rus ve İngiliz taraftarların başını çektiği bu şiddet olaylarının ardından son günlerde Hırvat taraftarların oluşturduğu terör konuşulmaya başlandı.

İSPANYA MAÇI İÇİN KAOS PLANI

Çek Cumhuriyeti maçını sekteye uğratıp takımlarını da zor durumda bırakan Hırvat taraftarların İspanya'yla oynanacak son grup maçı için de bir kaos planı hazırladığı ortaya çıktı.

Hırvatlardan korkunç plan!


SOSYAL MEDYADAN ÖRGÜTLENDİLER


Facebook'tan örgütlenen Hırvat taraftarların stadyumda kaos planı Hırvat taraftarların Facebook sayfası Torcida Split 1950'de yer alan çağrının sosyal medyada yayılmasıyla ortaya çıktı.

Planda olayların nasıl başlayacağına dair bilgiler veriliyor. O kadar ki, planlar stadyum haritası üzerine detaylarıyla çizilmiş.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...