Galatasaray aradığını Bundesliga'da buldu, solu kapattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray aradığını Bundesliga'da buldu, solu kapattı

FUTBOL Haberleri

Son şampiyon ilk transferini yaptı ve Leipzig’in 26 yaşındaki oyuncusunu satın alma opsiyonu ile kiraladı. Angelino her üç maçta bir skora katkı vermesiyle biliniyor.

Ve sarı kırmızılıların yıldızları taşıyan ilk uçağı dün İstanbul’a indi. Son şampiyon Galatasaray, yarım sezon kiralık oynattığı Kaan Ayhan’ın bonservisini almasının ardından yeni sezon öncesinde ilk transferini sol beke yaptı. Sarı kırmızılılar uzun süredir gündeminde olan bonservisi Leipzig’de bulunan sol bek Angelino’yu renklerine bağladı. Dün özel uçakla gelen 26 yaşındaki İspanyol isim için de KAP bildirimi geldi. Angelino’nun satın alma opsiyonu ile kiralandığı duyuruldu.

OFANS YÖNÜ ZENGİN

Oyuncu için kulübüne 2 milyon avro kiralama bedeli ödeneceği satın alma opsiyonunun ise 6 milyon avro olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılı kulüple anlaştığı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten sol bek resmî işlemlerinin tamamlanmasının ardından takımın Avusturya kampına katılacak.

Angelino her ne kadar savunmacı gibi görünse de hücum yönü daha zengin. Bundesliga’da 101 maçta 7 gol ve 23 asistlik katkı vermesi her üç maçta bir tabelaya etkisini gösteriyor.

"FANTASTİK BİR KULÜBE GELDİM"

Angelino, İstanbul yolculuğu öncesi “Merhaba Galatasaray taraftarı. Aranıza katılacağım için çok heyecanlıyım. Sizinle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Yakında görüşürüz” mesaj yolladı.

İstanbul’a indiğinde ise “Fantastik bir kulübe geldim. Taraftarların önünde oynamak için heyecanlıyım. Bana bu şansı verdikleri için  kulübe teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...