Wilfried Zaha transferinde Galatasaray devrede! Fenerbahçe’nin işi zora girdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Wilfried Zaha transferinde Galatasaray devrede! Fenerbahçe’nin işi zora girdi

SPOR Haberleri

Yaz transfer dönemi hareketli geçerken birbirinden önemli sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor iç ve dış transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Tüm kulüplerin hedefi yeni sezonda şampiyon bir kadro kurmak var. Takımlarını güçlendiren kulüpler 15 Eylül tarihine kadar sahalarında görmek istedikleri oyuncuları transfer etmek için çaba sarf ediyor. Dört büyüklerin transfer gelişmelerindeki son durumu Türkiye Gazetesi içerik editörü Hazal Palavar anlattı. 

Fenerbahçe’nin kalması için çok yoğun çaba sarf ettiği ancak ikna edemediği Türk futbolunun göz bebeği Arda Güler, 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro başarı bonuslarıyla dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Real Madrid’e transfer oldu.

Sözleşmesi biten Pelkas, takımdan ayrılan bir diğer isim. Takımın 3.kalecisi Ertuğrul Çetin, birinci lig ekiplerinden Gençlerbirliğine kiralandı. Gustavo Enrique, Samatta, Diego Rossi, Atilla Szalai, Osai ve Serdar Dursun’un da takımdan ayrılması muhtemel. 

Peki ya aldıkları? Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko, bedelsiz olarak hücum hattında Batshuayi’nin partneri oldu. Bedel ödenmeden kadroya katılan bir diğer isim ise Ryan Kent. Defans hattına da takviye yapan Fenerbahçe Strazbourg’tan Ganalı stoper Alexander Djiku’yu da kadrosuna kattı. Son olarak Eyüpspor’dan Umut Nayir’i renklerine bağlayan Fenerbahçe, olası Serdar Dursun ayrılığı için böylelikle önlemini de almış oldu. 

ZAHA'YI GALATASARAY DA İSTİYOR

Şimdi gelelim Fenerbahçe’nin yeni sezonda kadrosunda görmek istediği o isimlere…

Sarı-lacivertli ekibin transfer listesinde ilk sırada Wilfried Zaha var. Fildişili Yıldız kararını önümüzdeki hafta açıklayacak. Galatasaray'ın Fenerbahçe’nin de talip olduğu Wilfried Zaha için de devreye girdiği söylenilenler arasında. 

Arda Güler’den doğan boşluk ise Szymanski (şimanski) ile doldurulması planlanıyor. Oyuncuyla anlaşmaya varıldı, kulübü Dinamo Moskova ile görüşmeler sürüyor. Transfer döneminin başından beri konuşulan bir diğer isim Hırvat kaleci Livakovic. Fenerbahçe, 6 milyon euroluk teklifini 8 milyon euroya çıkarttı, Dinamo Zagreb bu teklifi de reddetti ancak Livakovic ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Transferin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...