Türkiye sınırında bombalı saldırı - İŞTE DEHŞET ANLARI

/ Kaynak: AA
Türkiye sınırında bombalı saldırı - İŞTE DEHŞET ANLARI

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hatay sınırına 4 kilometre uzaklıkta Babel Hava Sınır Kapısı yakınlarında iki araçta 5 dakika arayla patlama meydana geldi.Patlamalarda en az 10 kişi öldü.

Cilvegözü Sınır Kapısı karşısındaki Suriye'nin Babel Hava Sınır Kapısı yakınlarında, iki araçta 5 dakika arayla meydana gelen patlamada yaralanan 2 Suriyeli daha Reyhalı'ya getirildi. Saat 16.00 sıralarında meydana gelen patlamalarda yaralanan Suriyeliler, ambulansla Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aynı hastanedeki yaralı Suriyeli sayısı 5'e yükseldi. Bu arada, patlamada yaralanan bir Suriyeli'nin Cilvegözü Sınır Kapısı'na getirilirken yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralı getirilme ihtimaline karşı Cilvegözü Sınır Kapısı'nda 2 ambulansın bekletildiği görüldü. Son alınan bilgilere göre patlamada en az 10 kişi öldü, çok sayıda yaralı var. nbsp;

##tgvideo##


Türkiye sınırında bombalı saldırı - İŞTE DEHŞET ANLARI
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...