Erdoğan'dan seçim yorumu: 'Ters köşe olabilirsiniz'

Erdoğan'dan seçim yorumu: 'Ters köşe olabilirsiniz'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Merkez Binada çocukları kabulünün ardından, başbakanlık muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Köşk seçimleri konusunda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirten Erdoğan, nbsp; Mayıs ayında bu konuda son kararı vereceklerini belirtti.

Yarın AK Parti Genel Merkezi'nde büyük kongre delegeleriyle bir araya geleceğini, ardından da MYK ve MKYK üyeleri ile köşk değerlendirmeleri yapacaklarını vurgulayan Erdoğan, kanaat önderlerinin de görüşünü alacaklarının altını çizdi.

Erdoğan, "Cumhurbaşkanı ile aramızda herhangi bir sorun yok. nbsp; Ülkemizde kaosa neden olabilecek hiçbir adımı atmayız. Medya geçmişte de böyle şeyler yapmıştı. Yine ters köşe olabilirsiniz bizim sağımız solumuz belli olmaz" dedi.

Başbakan ayrıca, 'Başkanlık sistemiyle ilgili görüşüm açıktır. Başkanlık sisteminin ülkemde olmasını arzu ediyorum. Çok başlılık netice vermiyor. Anayasa Mahkemesi'nin kuruluş yıldönümü törenlerine katılacağım." konuşmasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...