Meclis'te en 'içten' protesto

Meclis'te en 'içten' protesto

GÜNDEM Haberleri

AK Partili Cuma İçten, kürsüye "İsreal Terrorist" yazılı afiş astı. İsrail'i kınayan İçten, konuşmasının sonunda Gazze şehitleri için Fatiha da okudu.

TBMM Genel Kurulu'nda kürsüye üzerinde "İsrail terörist" diye bir pankart asan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Filistinli şehitler için Fatiha okudu. İçten, mazlum çocuklar ve insanların terörist İsrail'in zulmünden dolayı hayatını kaybederken, insanlığın vicdanının da ölmeye devam ettiğini belirtti. 1.5 milyar nüfuslu İslam dünyasının 8 milyon nüfuslu İsrail için ebabil kuşlarını beklediğini söyleyen İçten, "Bazı Arap devletleri petrolleri sayesinde namuslarını ayaklar altına almışlar ve katliamlara göz yumuyorlar. Her sabah çocuklarını öpüp dışarı çıkan ve bu duruma sessiz kalan insanlar, utanın. Hâlâ 'İsrail terörist' diyemeyen korkaklar ve alçaklar utanın. Ey Pensilvanya, biraz şerefin, haysiyetin, namusun, onurun varsa bir beddua da terörist İsrail için de yap da biz de görelim. 'İsrail, terörist devlettir' de, biz de görelim. Desene, diyemezsin, yapamazsın, efendilerin söyletmez sana" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...