Sınırda çıplak gözle görülen IŞİD, o fötr şapkalı kim?

Sınırda çıplak gözle görülen IŞİD, o fötr şapkalı kim?

GÜNDEM Haberleri

IŞİD, sınırın öte tarafında bulunan Ayn al-Arab'ın dış mahallelerine kadar ilerledi. Görüntülenen militanların içinde fötr şapkalı kişi ise dikkat çekti.

Türkiye sınırından görüntülenen IŞİD militanlarının içinde bulunan fötr şapkalı kişi ise dikkatlerden kaçmadı. Giydiği kıyafet sebebiyle de IŞİD militanlarından tamamen farklı bir durumda olan kişinin kim olduğu merak konusu. Sözde kuralları gereği birçok müslümanı bile "Kafir" ilan edip hunharca katleden IŞİD militanlarının, bu kişiyle karşılıklı konuşuyor olması ve birlikte bulunmaları tuhaf olarak yorumlandı. Yaptıkları konuşmalarda ve sözde kuralları gereğince, görüldüğü yerde anında IŞİD militanları tarafından öldürülmesi beklenirken, fötr şapkalı, kot pantolon giymiş ve gömlekli bu kişiyle ne konuştukları ve neden aralarında tuttukları ise dikkat çekti. Bilindiği gibi, sırf yabancı ve müslüman değil diye gazetecileri bile boğazlarını keserek infaz etmişlerdi.
KOALİSYON GÜÇLERİ BOMBA YAĞDIRDI
ABD'nin öncülüğündeki koalisyon güçleri, terör örgütü IŞİD'i hedef aldı. Havadan bomba yağdırdı. Ancak asıl sıcak nokta Türkiye sınırıydı. Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nin Mürşit Pınar Mahallesi'nin karşısında bulunan Ayn El- Arab, ateş çemberi içinde kaldı. Suriye'nin Halep kentine bağlı olan ve PYD tarafından Kobani olarak adlandırılan Ayn El Arab'ı ele geçirmek isteyen IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki çatışmalar hızlandı. IŞİD, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ne bağlı Alanyurt Köyü'nden görülen Ayn El Arab'ın dış mahallelerine kadar ilerledi.
1 KM'YE KADAR YAKLAŞTI nbsp;
IŞİD güçlerinin Ayn El Arab'ın kent merkezine 1 kilometre mesafeye kadar yaklaştığı belirtildi. Ve IŞİD militanları dün ilk kez Türkiye sınırından kadraja girdi. Ayn El Arab'a bağlı Siftek Köyü yakınlarına konuşlanan IŞİD militanlarının son derece profesyonel oldukları gözlendi. (Kaynak: Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...