21 Aralık Ankara ASKİ su kesintisi! Sular ne zaman gelecek? Çankaya, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut, Sincan ve Keçiören su kesintisi ne zaman bitecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
21 Aralık Ankara ASKİ su kesintisi! Sular ne zaman gelecek? Çankaya, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut, Sincan ve Keçiören su kesintisi ne zaman bitecek?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

21 Aralık ASKİ Ankara su kesintisi listesi! | Ankara’da 21 Aralık Perşembe günü su kesintisi yaşanacak ilçeler, ASKİ su kesintisi listesi yayınlandı. 21 Aralık’ta Ankara’da Çankaya su kesintisi listesi olmak üzere; Mamak, Yenimahalle, Keçiören su kesintisi ne zaman bitecek, sular ne zaman gelecek araştırılıyor. Altındağ, Gölbaşı, Pursaklar, Polatlı, Çubuk ve Ankara’nın diğer ilçelerinde ASKİ tarafından su kesintisi listesine göre sular ne zaman, saat kaçta gelecek ve su kesintisi ne zaman bitecek yanıtı ve Ankara su kesintileri hakkında bilgiler…

Ankara ASKİ su kesintisi 21 Aralık! ASKİ su kesintisi listesine göre Ankara’da bugün ve yarın su kesintisi yaşanacak ilçeler, mahalleler ve sokaklar açıklandı. Peki, Ankara’da hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak ve su kesintisi ne zaman bitecek? İşte ASKİ sular ne zaman gelecek, su kesintisi hakkında detaylar!

ASKİ ANKARA SU KESİNTİSİ 21 ARALIK

Ankara’da su kesintisi yaşanacak ilçeler, kesinti süresi ve nedeni şu şekildedir:

BEYPAZARI SU KESİNTİSİ

Arıza Tarihi: 20.12.2023 14:00:00

Tamir Tarihi: 20.12.2023 17:00:00

Detay: Beypazarı İlçesi Başağaç Mahallesi Hürkent 3 Sokakta Bulunan Abone Hattında Oluşan Arızadan Dolayı Plansız Su kesintisi Uygulanmaktadır (Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz)

Etkilenen Yerler: Beypazarı İlçesi Başağaç Mahallesi Hürkent 3 Sokak Ve Başağaç Mahallesinin Bir Kısmı

SİNCAN SU KESİNTİSİ

Arıza Tarihi: 20.12.2023 21:00:00

Tamir Tarihi: 21.12.2023 09:00:00

Detay: TEMELLİ GAZİ MAHALLESİ İÇERİSİNDE SU İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIGININ ANA İSALE HATTINDAKİ ÇALIŞMASI NEDENİYLE SU KESİNTİSİ YAPILMAKTADIR.

Etkilenen Yerler: GAZİ MAHALLESİ

ANKARA ASKİ SU KESİNTİSİ TELEFON NUMARASI

Ankara ASKİ çağrı merkezi telefon numarası 0312 616 10 00’dır.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...