Rusya'ya askerI üs verilmeyecek!

Rusya'ya askerI üs verilmeyecek!

GÜNDEM Haberleri

Bakan Taner Yıldız'dan, 'Akkuyu'da nükleer santral kurulması karşılığında Rusya'ya askeri üs verilecek" iddialarına yalanlama geldi.

Basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade eden Bakan Yıldız, "Hükümetimizin kurulacak nükleer güç santrali karşısında Rusya'ya askeri bir üs vermeyle alakalı herhangi bir görüşmesi olmadı. Bu iddialar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Başbakanı yıpratmaktan öte bir amaç taşımamaktadır" diye konuştu. Yine basında çıkan '3.nükleer santral yapılmayacak' haberlerinin de gerçek dışı olduğunu söyleyen Yıldız şöyle konuştu: "Biliyorsunuz Sayın Başbakanımız ve bizim zaman zaman yaptığımız açıklamalarda Türkiye'nin üçüncü nükleer güç santralinin mümkün olduğunca yerli sanayi ve yerli kaynaklarıyla yapmasına dönük büyük bir hedefinin olduğundan bahsettik. Yine kamuoyuna yanlış aktarıldı."
Osman Çobanoğlu KAYSERİ nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...