Örgütün Alevi kanadı rahatsız

Örgütün Alevi kanadı rahatsız

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, silah bırakma çağrısına ilişkin, "Silah bırakma, bu topraklara huzur getirecek bir adımdır" dedi.

Twitter açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Dünyanın hiçbir yerinde silahların gölgesinde bir barıştan söz edemezsiniz. Silah bırakma, bu topraklara huzur getirecek bir adımdır" ifadelerini kullandı. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ise, "CHP olarak Kürt sorununun çözümünde silahların bırakılmasını başından beri söylüyoruz. Silahlar bırakılacaksa biz bundan memnuniyet duyarız" dedi.

OKTAY VURAL: nbsp;BU AÇIKLAMA VATANA nbsp;İHANETİN BELGESİDİR

Abdullah Öcalan'ın çağrısını değerlendiren MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, bunun silah bırakma olmadığını savundu. Oktay Vural şöyle konuştu: "Bu silah bırakma değil PKK'ya teslimiyet anlaşmasıdır. Yapılan açıklamada utanmadan vatan, millet, cumhuriyet tanımlarının yeniden yapılacağı söyleniyor. Bu ihanetin belgesidir. PKK'nın silahla yapamadığını, AK Parti silah bırakma kılıfıyla millete hazmettirmeye çalışmaktadır. Kiminle imzalanmıştır? İmzayı atan Erdoğan ile Öcalan mıdır?"
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...