Kara Kuvvetleri 140 projeyle yenilenecek

Kara Kuvvetleri 140 projeyle yenilenecek

GÜNDEM Haberleri

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, yaklaşık iki senedir üzerinde çalıştıkları "Türk Silahlı Kuvvetleri 33" projesinin detaylarını paylaştı.

Buket Güven ANKARA
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, yaklaşık iki senedir üzerinde çalıştıkları "Türk Silahlı Kuvvetleri 33" projesinin detaylarını kamuoyu ile paylaştı.Meclis'te verilen 23 Nisan resepsiyonunda savunma muhabirleri ile sohbet eden Orgeneral Akar, Kara Kuvvetleri'nin yeniden yapılandırılmasını için 20 binin tekliften 140 proje belirleyip, 50 uygulama emri yazdıklarını anlattı. Askerlere telefon verilmesine yönelik projeyi de değerlendiren Akar, uygulamanın eksiklikler tamamlandığında kısa zamanda devreye gireceğini dile getirdi. Edinilen bilgilere göre kışlada er ve erbaşların cep telefonlarında sadece 7 isim kayıtlı olabilecek. Ayrıca cep telefonlarında, internet nbsp;bağlantısının olmaması ve görüntü çekebilecek özellik olmaması planlanıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...