Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akdoğan: HDP'ye verilen her oy vebaldir

Akdoğan: HDP'ye verilen her oy vebaldir

GÜNDEM Haberleri

"Bunların gerçek yüzünü artık görelim. Eşcinsel aday çıkartan, eşcinsel evliliği öne süren bir parti, Türkiye partisi olabilir mi"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'dan HDP'ye sert sözler... Çankırı'da açılışını yaptığı Hoca Ahmed Yesevi Camii'nde cuma namazını kılan Akdoğan, ardından halka hitap etti. nbsp;Akdoğan, 7 Haziran seçimlerinin bir referandum niteliğinde olduğunu, eski Türkiye'ye geri dönmek isteyenlerle yeni Türkiye'yi kurmak isteyenler arasında mücadele yaşandığını söyledi. HDP'ye oy verenlere de "Bunların gerçek yüzünü artık görelim. Eşcinsel aday çıkartan, eşcinsel evliliği öne süren bir parti, Türkiye partisi olabilir mi" diye seslenen Akdoğan, "Muş'ta askerimizi kaçırdılar, sonra getirmişler HDP binasına bırakmışlar. HDP, PKK'nın seçim ofisi. Niye? Onlar prim yapsın diye. Arkadaş, o kaçırdıkları askeri bırakmaları işi çözmüyor. Eli silahlı adam orada durduğu sürece, terör örgütü orada durduğu sürece, bu HDP'ye verilen bütün oylar vebaldir" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun "mega şehir" projesini de değerlendiren Akdoğan, "Bizim şu anda yaptığımız, bu dönemde 2019'a kadar yapacağımız şeyleri beyefendi 30 yıl sonra yapacakmış" diye konuştu. Kendisini dinleyenlere "Nasıl olsa AK Parti kazanır diye sandığa gitmemezlik etmeyeceğiz" çağrısında bulunan Akdoğan, cumhurbaşkanlığı seçiminde katılımın çok düşük olduğunu, 7 Haziran'da ise katılımın artması gerektiğini dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...